جلسه کميته علمي چهارمين کنگره پيشگيري و درمان چاقي ايران

اولين جلسه کميته علمي چهارمين کنگره پيشگيري و درمان چاقي ايران در تاريخ نهم تير ماه با حضور اساتيد و اعضا هيات علمي عضو اين کميته در پژوهشکده علوم غدد درون­ريز و متابوليسم تشکيل شد.

در اين جلسه دکتر دلشاد، دبير علمي کنگره، برنامه کنگره­هاي پيشين را مطرح و با ارائه برنامه­هاي کنگره­هاي بين المللي اخير، عناوين پيشنهادي خود را براي اين کنگره مطرح کرد.

در ادامه تاريخ سيزدهم لغايت پانزدهم آذر ماه به عنوان زمان قطعي برگزاري کنگره تعيين شد و در طي آن 4 سخنراني جامع، 9 سمپوزيوم و 4 کارگاه با موافقت جمع مورد تصويب قرار گرفت و عناوين و مسئولان هر کدام مشخص شدند.

در ادامه مقرر گرديد تا هر سمپوزيوم شامل سه سخنراني پانزده دقيقه­اي باشد و باقي زمان صرف پرسش و پاسخ و تعامل شرکت­کنندگان باشد. در همين راستا دبيران هر برنامه مسئوليت رعايت اين مصوبه را   عهده ­دار شدند.

همچنين تاريخ پانزدهم مهر ماه به عنوان مهلت ارائه مقالات، برنامه سمپوزيوم­ها و خلاصه مطالب سخنراني­هاي جامع معين گرديد و مقرر شد کميته در تاريخ هشتم آبان ماه جهت داوري مقالات و تصويب برنامه تشکيل جلسه دهد.